English

Unike omgivelser som styrker

Oversikt

Et vellykket stand design bygger på selskapets mål og strategi for messen og reflekterer selskapets unike personlighet. Samtidig må mange faktorer vurderes for at messestanden skal fungere optimalt.

Vi tilbyr

Utstillingsdesign er prosessen med å formidle informasjon gjennom visuell historiefortelling og skape meningsfulle møteplasser som gir verdi. Vi designer messestands som skaper merkekjennskap, tiltrekker kunder, og skiller seg ut fra mengden.

Vi tar oss av utleie for alle konstruksjonselementer, blant annet vegger, gulv, møbler, dører og monitorer.

Utstillingsgrafikk er typisk trykte og laminerte materialer for kortsiktig eksponering, for eksempel kuttede og påførte logoer eller, mer vanlig, en kombinasjon av de to grafikkene. Vi designer og skriver ut utstillingsgrafikk av topp kvalitet enten på stoff eller annet materiale som skal kle standen din.

For å eliminere bryet med outsourcing og koordinering med forskjellige leverandører for montering, rengjøring eller sending av utstillingsstanden, bruker vi dyktige fagfolk som tar hånd om alt fra montering, frakt og elektrisitet til vasking av standen din.

For at din messe skal bli komplett kan vi hjelpe deg med alt som skal kommuniseres på messen; video, presentasjoner, infografikk, m.m.

Dersom du har fått spesiallaget messeelementer har du muligheten til å sette disse til lagring.

Nylige stands

Messe

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.