English

Appen som forsterker merkevaren

Oversikt

Vi utvikler oss til et mobilsentrisk samfunn, og mobilapper er i sentrum av utviklingen. Å investere i en app gir verdifulle markedsføringsmuligheter, bidrar til å nå målgruppen din og engasjerer brukere gjennom digitale opplevelser.

Vi tilbyr

Strategi innebærer utvikling av strategier og mål for virksomheten din, og bruk av strategi som styringsverktøy for designprosessen. Strategi handler om strategisk forankring av et designprosjekt. I app prosessen hjelper vi deg med å definere dine strategiske mål for å utvikle ideen til en vellykket app.

Vi gjennomfører analyser der en helhet blir løst opp i mindre deler for å undersøke og forske på de forskjellige delene og finne informasjon som ikke umiddelbart er tilgjengelig eller synlig, og planlegger deretter. Prosessen innebærer at vi identifiserer appens krav, definerer teamstrukturen og utarbeider produktets veikart.

Brukeropplevelse (UX) er en helhetstenkning hvor mennesket står i sentrum. Brukergrensesnitt (UI) er alt en bruker tilfeldigvis samhandler med når de bruker et digitalt produkt eller en tjeneste, inkludert farger, skrifttyper og utseendet og følelsen generelt. Målet med designet er å skape gode brukeropplevelser som gjør appen interaktiv, intuitiv og brukervennlig.

App design kombinerer brukeropplevelsen (UX) og brukergrensesnitt (UI). Vi lager en styleguide og wireframes som viser konseptuelt layout og hvordan merkevaren din gjenspeiles i appdesignet.

App utvikling er prosessen hvor utviklere lager en applikasjon som kan brukes på en smart telefon, tablett eller andre mobile enheter. Vi tar oss av alle integrerte deler: back-end/ serverteknologi, API(er) og mobilappens front-end.

Brukertesting er en prosess hvor funksjonene og grensesnittet til en app testes av reelle brukere som blir instruert til å utføre spesifikke handlinger eller oppgaver under realistiske forhold. Vi er opptatt av at appen din er stabil, brukbar og sikker. For å oppnå dette bruker vi forskjellige testmetoder alt fra ytelse til sikkerhet.

Implementering er viktig for å utvikle appen ytterligere. App-støtte er nyttig, ettersom ingen programvareløsninger er perfekte, og uten jevnlig app-støtte vil vanlige tekniske problemer som oppstår kunne forårsake større problemer og føre til dårlige brukeropplevelser som driver brukere vekk fra appen. Utviklingsprosessen for mobilapper er bare det første trinnet på reisen vår. Vi er her for å støtte driften din og utvikle appen videre.

Nylige prototyper

App

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.