Skap engasjement på sosiale medier

For at du skal bli synlig på sosiale medier, er det viktig at du publiserer innhold som berører og engasjerer publikum. Sosiale medie markedsføring er effektivt for å drive merkevarebygging og for målrettet kommunikasjon. Vi kan hjelpe deg med strategiarbeid, innholdsproduksjon og annonsering slik at du oppnår målene dine.

Du fortjener tydelige og kraftfulle konsepter

Opplever du at de kreative kommunikasjons konseptene ikke engasjerer målgruppen? Er du usikker på om du fremstår utydelig i markedet, mister styrke og autoritet? Leter du etter grafiske designere som du kan stole på?

Det er du ikke alene om, og vi er her for å hjelpe deg. Vi leverer sterke kommunikasjons konsepter basert på firmaets definerte mål. Tindre Design er et lite byrå som har vært virksom siden 2004, og har levert kreative løsninger til over 100 bedrifter i Norge. 

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Dette hjelper vi deg med

Bygge kjennskap

Sosiale medier er godt egnet for merkevarebygging. Vi kan hjelpe deg med markedsaktiviteter som skaper engasjement og oppmerksomhet.

Bygge relasjoner

Sosiale medier gir deg muligheten til å berike ditt forhold til kunder ved å skape relasjoner før, under og etter salget.

Synlighet

Vi hjelper deg slik at du er synlig til stede på sosiale medier, slik at målgruppen lett kan finne deg og kommunisere med deg.

Generere leads

Sosiale medier kan gi økt salg og kundelojalitet. Vi kan hjelpe deg med å bruke sosiale medier til å skape gode kunderelasjoner og generere leads. 

Alt på ett sted

Innsikt
For å målrette salg og markedsføring anskaffer vi innsikt i målgruppen og tilpasser kommunikasjonen deretter. 
Kanalstrategi
For at du skal kunne nå målene dine hjelper vi deg med å legge en egen strategi for hver kanal tilpasset målgruppen og kundereisen.
Oppretting/optimalisering
Vi finner ut hvilke kanaler som er relevant for deg og kan hjelpe deg med oppretting av profiler. Vi kan også bidra med å gi profilen din et visuelt løft.
Innholdsplan
Vi lager en innholdsplan som er tilpasset kanal og mål. Innholdsplanen definerer hva målet med innholdet er, hvem som er ansvarlig og når innholdet skal publiseres.
Innholdsproduksjon
Vi skaper godt innhold rettet mot målgruppen som fanger oppmerksomhet, engasjerer og skaper verdi.
Annonser
Når vi skaper en målrettet og tilpasset annonse tar vi utgangspunkt i analyser, strategi, målsetting og visuell profil som en del av arbeidet.
Kanaldrift
Bruker du mye tid på å finne ut hva du skal publisere? Vi tar gjerne på oss hele jobben ved å legge strategi, planlegge og produsere innhold.
Design
Ved utforming av materiell for sosiale medier tilpasser vi designet til din merkevare. Vi kan også lage designmaler som hjelper deg oppnå konsistens.

Er du klar for en oppgradering?

Slik gjør du:

1. Book et møte med oss i kalenderen

Velg dato og tid i kalenderen, fyll ut kontakt detaljer, bekreft møtebookingen og motta link til møtet.

2. Delta i et uforpliktende Teams møte

Møt opp på Teams for en hyggelig strategisamtale, inkludert budsjett- og fremdrifts avklaringer.

3. Godkjenn tilbudet og nyt prosessen

Gratulerer, du har gjort et godt valg! Nyt den kreative prosessen med å tydeliggjøre og styrke virksomheten.

Hva sier kundene om oss?

“Jeg har jobbet med mange byråer i løpet av karrieren. Erfaringene har vært ymse. Dårlig prosjektledelse er noe de fleste sliter med. Det er ikke tilfellet med Tindre med Gro Gulbrandsen i spissen. De har virkelig styring på å levere sine prosjekter i henhold til den tid og kostnad som er avtalt. De kreative løsningene har også vært unike i sin profesjonalitet og gjennomførbarhet.”
Anders Lindgren
Markeds- og kommunikasjonsdirektør Steria Norge og Skandinavia
“Vi har vært svært fornøyd med det arbeidet som Tindre har utført for oss. Forslagene fra Tindre var sterkt forankret i vår grunnfilosofi om å formidle soliditet og kvalitet. Servicen fra Tindre var fremragende og vi ble hele tiden holdt orientert om fremdriften i deres arbeid. Alle tidsfrister og kostnadsrammer ble holdt akkurat slik Tindre hadde lovet. Vi kan på det varmeste anbefale andre å benytte Tindre.”
Nils Olav Årseth
Partner i Aabø-Evensen & Co
"Det var en svært god prosess der vi fikk en mengde gode faglige veiledninger og forslag, samtidig som vi beholdt eierskapet til logoen vår. I tillegg til åpenbar designfaglig styrke, må jeg få fremheve Tindres gode evne til å kommunisere med oss som kunde og svært proffe håndtering av avtaler og tidsfrister. Vi anbefaler dem til alle!”
Trine Dreyer
Daglig leder i Aurora Verksted

Kontakt

Adresse

Tindre Design AS
Holtegata 26
0355 Oslo
Norway

Tindre Design - Det lille kraftsenteret for moderne merkevarer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.