Trigg forbrukerne gjennom et sterkt pakningsdesign

Overgå konkurrentene med kreativ pakningsdesign som jobber hardt for merkevaren din, selger fordelene og overtaler kundene til å kjøpe produktene dine. Hvis du ikke har et pakningsdesign som fungerer slik allerede, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss i Tindre Design. 

Du fortjener et tydelig og kraftfullt pakningsdesign

Opplever du at firmaets strategi og pakningens visuelle uttrykk snakker forskjellige språk? Er du usikker på om du fremstår utydelig, mister styrke og markedsandeler? Leter du etter designere som du kan stole på?

Det er du ikke alene om, og vi er her for å hjelpe deg. Vi leverer sterke digitale designløsninger basert på firmaets definerte mål og strategier. Tindre Design er et lite byrå som har vært virksom siden 2004, og har levert kreative løsninger til over 100 bedrifter i Norge. 

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Dette hjelper vi deg med

Totalleverandør

Vi skaper unikt pakningsdesign og tilbyr alt fra strategi, design, funksjon og materiale til ferdig produsert pakning.

Økt verdi

Vi skaper innovative og brukervennlige pakninger for å øke etterspørselen. Samtidig fokuserer vi på miljøvennlige og bærekraftige løsninger. 

Tiltrekningskraft

Vi hjelper deg med å tydliggjøre produktets unike personlighet som målgruppen kjenner seg igjen i og blir tiltrukket av. 

Minneverdig

Det mest effektive virkemiddelet for å bli husket er å være unik og tydelig. Både pakningens flate, funksjon og materialer differensierer produktet. 

Alt på ett sted

Innsikt
Vi får innsikt gjennom studier, undersøkelser, intervjuer, observasjoner og analyser. Innsikt er nødvendig for å kunne utføre pakningsdesignet.
Merkestrategi
Det handler om hvilken målgruppe merket skal rette seg mot og hvordan det bør utvikles og styres over tid for å oppnå konkurransekraft og verdi.
Merkenavn
Vi hjelper deg med å utvikle navn som huskes, knytter assosiasjoner og refereres til. En av navnets viktigste oppgave er å oppnå merkekjennskap.
Design konsept
Vi utvikler flere konseptuelle design retninger på bakgrunn av merkestrategien og involverer kunden i ulike deler av prosessen.
Merkearkitektur
Gjennom merkearkitekturen viser vi hvordan merkene er relatert og differensiert fra hverandre og hvordan de reflekterer eller forsterker hverandre.
Bærekraft
Skap merkeverdi gjennom å fremstå brukervennlig, miljøvennlig og bærekraftig. Innovasjon og bærekraft kan bidra til å øke etterspørselen og senke kostnadene.
Markedsføring
I tillegg til pakningsdesign tilbyr vi markedsføring som snakker på målgruppens permisser slik at kommunikasjonen berører folk og skaper følelsesmessig engasjement. Be om tilbud!
Sosiale medier
I tillegg til pakningsdesign bidrar vi med å skape oppmerksomhet rundt produktene dine til kunder og tilhengere gjennom sosiale medier. Be om tilbud!

Er du klar for en oppgradering?

Slik gjør du:

1. Book et møte med oss i kalenderen

Velg dato og tid i kalenderen, fyll ut kontakt detaljer, bekreft møtebookingen og motta link til møtet.

2. Delta i et uforpliktende Teams møte

Møt opp på Teams for en hyggelig strategisamtale, inkludert budsjett- og fremdrifts avklaringer.

3. Godkjenn tilbudet og nyt prosessen

Gratulerer, du har gjort et godt valg! Nyt den kreative prosessen med å tydeliggjøre og styrke virksomheten.

Hva sier kundene om oss?

“Jeg har jobbet med mange byråer i løpet av karrieren. Erfaringene har vært ymse. Dårlig prosjektledelse er noe de fleste sliter med. Det er ikke tilfellet med Tindre med Gro Gulbrandsen i spissen. De har virkelig styring på å levere sine prosjekter i henhold til den tid og kostnad som er avtalt. De kreative løsningene har også vært unike i sin profesjonalitet og gjennomførbarhet.”
Anders Lindgren
Markeds- og kommunikasjonsdirektør Steria Norge og Skandinavia
“Vi har vært svært fornøyd med det arbeidet som Tindre har utført for oss. Forslagene fra Tindre var sterkt forankret i vår grunnfilosofi om å formidle soliditet og kvalitet. Servicen fra Tindre var fremragende og vi ble hele tiden holdt orientert om fremdriften i deres arbeid. Alle tidsfrister og kostnadsrammer ble holdt akkurat slik Tindre hadde lovet. Vi kan på det varmeste anbefale andre å benytte Tindre.”
Nils Olav Årseth
Partner i Aabø-Evensen & Co
"Det var en svært god prosess der vi fikk en mengde gode faglige veiledninger og forslag, samtidig som vi beholdt eierskapet til logoen vår. I tillegg til åpenbar designfaglig styrke, må jeg få fremheve Tindres gode evne til å kommunisere med oss som kunde og svært proffe håndtering av avtaler og tidsfrister. Vi anbefaler dem til alle!”
Trine Dreyer
Daglig leder i Aurora Verksted

Kontakt

Adresse

Tindre Design AS
Holtegata 26
0355 Oslo
Norway

Tindre Design - Det lille kraftsenteret for moderne merkevarer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.