Berør målgruppen ved å snakke på dens premisser

Kommunikasjonen din er vellykket når ideene, meldingene og temaene bygger på merkevareposisjonen, rettet mot målgruppen. Har du behov for kommunikasjon som snakker på målgruppens premisser slik at budskapet berører og skaper følelsesmessig engasjement, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss i Tindre Design. 

Du fortjener tydelige og kraftfulle konsepter

Opplever du at de kreative kommunikasjons konseptene ikke engasjerer målgruppen? Er du usikker på om du fremstår utydelig i markedet, mister styrke og autoritet? Leter du etter grafiske designere som du kan stole på?

Det er du ikke alene om, og vi er her for å hjelpe deg. Vi leverer sterke kommunikasjons konsepter basert på firmaets definerte mål. Tindre Design er et lite byrå som har vært virksom siden 2004, og har levert kreative løsninger til over 100 bedrifter i Norge. 

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Dette hjelper vi deg med

Totalleverandør

Vi utvikler merkevarestrategi og leverer kreative kommunikasjons løsninger, store som små, på alle flater.

Mer oppmerksomhet

Vi hjelper deg kreativt med å skape oppmerksomhet rundt produktene og tjenestene dine i både betalte, fortjente og eide medier. 

Ønsket omdømme

Et godt omdømme er noe man må gjøre seg fortjent til. Vi bygger kommunikasjonen rundt hvordan du ønsker å fremstå og bli oppfattet av omverdenen.

Evaluering og mål

Evaluering hjelper oss med å justere, spisse og spesifisere kommunikasjonen, slik at de overordnede målene som salgsvekst, økt volum og markedsandeler oppnås.

Alt på ett sted

Strategi
Vi hjelper deg med å posisjonere merkevaren og gir den en personlighet. Slik blir det lettere for folk å heie på deg og du står tydelig frem på konkurransearenaen.
Betalte medier
Vi leverer kreative konsepter og kommuniserer til den generelle befolkningen. Denne målgruppen finner vi i kjøpte kanaler som TV, radio og magasiner.
Fortjente medier
Vi bidrar med å skape oppmerksomhet rundt produktene og tjenestene dine til kunder og tilhengere gjennom "gratis" media, sosiale medier og blogger.
Eide medier
Vi gir oppmerksomhet til kundene og superfansene dine gjennom ditt eget nettsted, en virksomhetsblogg, Facebook og Twitter.
Video, foto, illustrasjon og animasjon
Vi utvikler video, foto og animasjoner, forankret i den visuelle identiteten, for bruk i relevante kommunikasjonskanaler.
Tekst og innhold
Vi hjelper deg med å produsere innhold som engasjerer og berører målgruppen din gjennom ditt eget strategiske tone of voice.
Logo og identitet
Har du en profesjonell logo som reflekterer strategien din? Vi er erfarne kreatører som hjelper deg med å utvikle logo og identitet. Be om tilbud!
Profilhåndbok
Trenger du en profilhåndbok som sikrer konsistent bruk av den totale visuelle identiteten din? Be om tilbud!

Er du klar for en oppgradering?

Slik gjør du:

1. Book et møte med oss i kalenderen

Velg dato og tid i kalenderen, fyll ut kontakt detaljer, bekreft møtebookingen og motta link til møtet.

2. Delta i et uforpliktende Teams møte

Møt opp på Teams for en hyggelig strategisamtale, inkludert budsjett- og fremdrifts avklaringer.

3. Godkjenn tilbudet og nyt prosessen

Gratulerer, du har gjort et godt valg! Nyt den kreative prosessen med å tydeliggjøre og styrke virksomheten.

Hva sier kundene om oss?

“Jeg har jobbet med mange byråer i løpet av karrieren. Erfaringene har vært ymse. Dårlig prosjektledelse er noe de fleste sliter med. Det er ikke tilfellet med Tindre med Gro Gulbrandsen i spissen. De har virkelig styring på å levere sine prosjekter i henhold til den tid og kostnad som er avtalt. De kreative løsningene har også vært unike i sin profesjonalitet og gjennomførbarhet.”
Anders Lindgren
Markeds- og kommunikasjonsdirektør Steria Norge og Skandinavia
“Vi har vært svært fornøyd med det arbeidet som Tindre har utført for oss. Forslagene fra Tindre var sterkt forankret i vår grunnfilosofi om å formidle soliditet og kvalitet. Servicen fra Tindre var fremragende og vi ble hele tiden holdt orientert om fremdriften i deres arbeid. Alle tidsfrister og kostnadsrammer ble holdt akkurat slik Tindre hadde lovet. Vi kan på det varmeste anbefale andre å benytte Tindre.”
Nils Olav Årseth
Partner i Aabø-Evensen & Co
"Det var en svært god prosess der vi fikk en mengde gode faglige veiledninger og forslag, samtidig som vi beholdt eierskapet til logoen vår. I tillegg til åpenbar designfaglig styrke, må jeg få fremheve Tindres gode evne til å kommunisere med oss som kunde og svært proffe håndtering av avtaler og tidsfrister. Vi anbefaler dem til alle!”
Trine Dreyer
Daglig leder i Aurora Verksted

Kontakt

Adresse

Tindre Design AS
Holtegata 26
0355 Oslo
Norway

Tindre Design - Det lille kraftsenteret for moderne merkevarer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.