Øk firmaets verdi med en ny unik visuell identitet

Identiteten formidler alt det som virksomheten eller produktet står for og hvordan den ønsker å bli oppfattet. En sterk identitet har en personlighet som tiltrekker publikum, bidrar til økt kjennskap, økt konkurransekraft og en tydelig posisjonHvis du ikke har en identitet som fungerer slik allerede, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss i Tindre Design. 

Du fortjener en tydelig og kraftfull identitet

Opplever du at firmaets strategi og det visuelle uttrykket ditt snakker forskjellige språk? Er du usikker på om du fremstår utydelig i markedet, mister styrke og autoritet? Leter du etter grafiske designere som du kan stole på?

Det er du ikke alene om, og vi er her for å hjelpe deg. Vi leverer sterke strategiske design løsninger basert på firmaets definerte mål. Tindre Design er et lite byrå som har vært virksom siden 2004, og levert kreative løsninger til over 100 bedrifter i Norge. 

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Book et møte for en gratis strategisamtale!

Nysjerrig på hvordan du kan fremstå som en tydeligere og sterkere aktør i markedet? Møt oss på Teams og hør litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer.

Dette hjelper vi deg med

Totalleverandør

Vi skaper unike identiteter og tar oss av alt fra strategisk workshop til ferdig levert navn, logo, grafisk profil, profilhåndbok og maler. 

Økt verdi

Når målene dine og det visuelle snakker samme språk vil du fremstå mer verdifull og øke konkurransekraften.

Tiltrekningskraft

Vi hjelper deg med å tydliggjøre den unike personligheten din som målgruppen kjenner seg igjen i og blir tiltrukket av. 

Minneverdig

Det mest effektive virkemiddelet for å bli husket er å være unik og tydelig. Vi hjelper deg med å differensiere deg fra konkurrentene. 

Alt på ett sted

Strategi
Vi utvikler unike design løsninger med forankring i bedriftens mål og strategier. Ved behov utvikler vi delstrategier som for eksempel merkestrategi.
Navn
Vi hjelper deg med å utvikle navn som huskes, knytter assosiasjoner og refereres til. En av navnets viktigste oppgave er å oppnå merkekjennskap.
Logo
Logoen skal gi en oppfatning av hvem bedriften er, skape positive assosiasjoner og langsiktige relasjoner. Den må være enkel og tydelig differensiert fra konkurrentene.
Visuell identitet
En gjenkjennelig visuell identitet er en konkurransefaktor, og er den helhetlige visuelle presentasjonen av en bedrift. Oppgaven er å synliggjøre og kommunisere de viktigste egenskapene til bedriften.
Profilhåndbok
En profilhåndbok sikrer konsistent bruk av den totale visuelle identiteten. Den veileder brukerne hvordan logoen og identitetselementene skal fremstå på ulike dokumenter og flater.
Designmaler
Designmaler er standardiserte rammeverk med konsistent visuelt design. Malene effektiviserer og forenkler utviklingen av kommunikasjonsmateriellet.
Registrering av varemerke
Vi hjelper deg med å beskytte de immaterielle rettighetene dine og involverer Patentstyret som er registreringsmyndighet for patenter, varemerker og design.
Digital design
I tillegg til identitetsutvilking tilbyr vi også digitale designtjenester som websider og apper. Be om tilbud!

Er du klar for en oppgradering?

Slik gjør du:

1. Book møte med oss i kalenderen

Velg dato og tid i kalenderen, fyll ut kontakt detaljer, bekreft møtebookingen og motta link til møte.

2. Delta i et uforpliktende Teams møte

Møt opp på Teams for en hyggelig strategisamtale, inkludert budsjett- og fremdrifts avklaringer.

3. Godkjenn tilbudet og nyt prosessen

Gratulerer, du har gjort et godt valg! Nyt den kreative prosessen med å tydeliggjøre og styrke virksomheten.

Hva sier kundene om oss?

“Jeg har jobbet med mange byråer i løpet av karrieren. Erfaringene har vært ymse. Dårlig prosjektledelse er noe de fleste sliter med. Det er ikke tilfellet med Tindre med Gro Gulbrandsen i spissen. De har virkelig styring på å levere sine prosjekter i henhold til den tid og kostnad som er avtalt. De kreative løsningene har også vært unike i sin profesjonalitet og gjennomførbarhet.”
Anders Lindgren
Markeds- og kommunikasjonsdirektør Steria Norge og Skandinavia
“Vi har vært svært fornøyd med det arbeidet som Tindre har utført for oss. Forslagene fra Tindre var sterkt forankret i vår grunnfilosofi om å formidle soliditet og kvalitet. Servicen fra Tindre var fremragende og vi ble hele tiden holdt orientert om fremdriften i deres arbeid. Alle tidsfrister og kostnadsrammer ble holdt akkurat slik Tindre hadde lovet. Vi kan på det varmeste anbefale andre å benytte Tindre.”
Nils Olav Årseth
Partner i Aabø-Evensen & Co
"Det var en svært god prosess der vi fikk en mengde gode faglige veiledninger og forslag, samtidig som vi beholdt eierskapet til logoen vår. I tillegg til åpenbar designfaglig styrke, må jeg få fremheve Tindres gode evne til å kommunisere med oss som kunde og svært proffe håndtering av avtaler og tidsfrister. Vi anbefaler dem til alle!”
Trine Dreyer
Daglig leder i Aurora Verksted

Kontakt

Adresse

Tindre Design AS
Holtegata 26
0355 Oslo
Norway

Tindre Design - Det lille kraftsenteret for moderne merkevarer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.