English

Logo for Advokatene i Oslo

Vi har fått i oppgave å utvikle en strategi og designe en logo som skal kommunisere Advokatene i Oslo (AiO) sin personlighet, og som skal bidra til at AiO bygger sin posisjon og omdømme, samt at de når sine mål og styrker sin konkurranseevne.

AiO yter juridisk bistand til klienter i Norge, gjennom erfaring og spesialisering slik at klientens interesser blir ivaretatt på best mulig måte i forhold til situasjonen. Vi har laget ny logo og strategi for Advokatene i Oslo. I dette prosjektet ønsket vi å lage en logo som ville fange advokatens tradisjonelle og pålitelige stil og personlighet som et differensieringspunkt.

Den nye logoen reflekterer en ny merkevarestrategi for Advokatene i Oslo som fokuserer på å spille klientens kort gode i enhver situasjon gjennom ærlighet og tydelighet. AiOs nye logo vil bli anerkjent som et fellesskap av advokater som gir eksepsjonelt god service, tilgjengelighet og engasjement. Strategien posisjonerer AiO som et «oppløftende firma», som yter juridisk bistand til klienter i Norge gjennom erfaring og spesialisering slik at klientens interesser blir ivaretatt på best mulig måte.

Ideen er pent visualisert i AiOs typografiske logo, som skaper et symbol som kommuniserer å løfte noen opp på ryggen og balansere dem der for å få dem til å bli der. Bokstaven “o” satt på toppen av “a” brukes som en metafor for å balansere noen på ryggen din, løfte dem opp som en ærlig lagspiller som heier på lagkamerater og prøver å styrke dem.

Denne strategien til en beskyttende og kunnskapsrik helt kommer til uttrykk i logoen. Den typografiske logoen består av to bokstaver oppå hverandre med en liten vri på seg. Da vi designet logoen, jobbet vi med iterasjoner for å evaluere et bredt spekter av alternativer, noen tradisjonelle og noen mer komplekse. Tindre-teamet diskuterte og gjennomførte undersøkelser som en del av prosessen.

Logoen er optimalisert for å fungere på tvers av ulike plattformer og skalaer. Identiteten er visualisert med en enkel “a” og “o” og med hele navnet ved siden av symbolet.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.